Kissa nautti omasta rauhasta – kunnes koiranpentu keksi jekun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit oppivat tuntemaan omistajansa nopeasti ja tietävät miten heitä miellytetään ja välillä myös ärsytetään. Tällä kerralla videolla nähdään kuitenkin todella huvittava tilanne, jossa pieni koiranpentu tietää juuri miten ärsyttää perheen kissaa.

Nainen on onnistunut kuvaamaan videolle todella hupaisan tilanteen, jossa pieni beaglen pentu keksii jekun perheen kissalle. Pahaa-aavistamaton kissa loikoilee täysin rentona omassa pehmustetussa kopassaan eikä kuule takana vaanivaa beaglea.

Koira on huomannut rauhasta nautiskelevan kissan ja päättänyt yllättää sen. Koira hiipii sohvan alta aivan hiljaa kissan taakse ja hyppää nopeasti sen päälle. Kissa säikähtää pahemman kerran ja hyppää refleksinomaisesti vauhdilla suoraan ylöspäin pehmustetulta alustaltaan.