James Corden sivalsi Trumpia: Näin helppoa matkustamisen tulisi olla!

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisiojuontaja James Corden tunnetaan hauskasta keskusteluohjelmastaan ja hulvattomista Carpool Karaoke -osioista, joissa artistit vierailevat. Nyt mies on kuitenkin julkaissut hieman vakavamman videon, jossa hän ottaa kantaa Donald Trumpin asettamaan matkustuskieltoon.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sulki Yhdysvaltojen rajat neljäksi kuukaudeksi pakolaisilta. Tämän lisäksi maa keskeytti matkailijoiden vastaanottamisen vähintään kolmeksi kuukaudeksi Iranista, Irakista, Somaliasta, Sudanista, Syyriasta ja Jemenistä. Kielto on aiheuttanut monia mielenosoituksia ja isoja kannanottoja julkisuuden henkilöiltä.

Nyt James Corden julkaisi videon, jossa hän matkustaa. Video on täysin tavanomainen taltiointi siitä miten juontaja saapuu lentokentälle, kävelee turvaarkastuksesta läpi ja on menossa lentokoneeseen. Videon lopussa Corden kuitenkin toteaa, että näin helppoa matkustaminen tulisi olla kaikille eikä pelkästään vaaleaihoisille kristinuskoisille ihmisille.