Naiset kuulivat karun totuuden meikeistään – näin paljon vanhentuneita meikkejä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset pitävät monista luottotuotteistaan viimeiseen asti kiinni, kun kyse on meikeistä. Näin ei kuitenkaan kannattaisi tehdä, koska voiteiden lisäksi myös muut meikit vanhentuvat tiettyyn päivään mennessä, jolloin ne eivät enää toimi samalla tavalla, voivat haista pahalta ja aiheuttaa tulehduksia.

Nyt neljä naista pääsi kuulemaan kuinka moni heidän meikkilaukkunsa sisältämistä tuotteista on jo mennyt vanhaksi. Naiset myönsivät heti aluksi, että käyttävät tuotteet loppuun saakka siitä huolimatta että ne olisivat vanhoja, koska meikit ovat niin kalliita. Tämä kävikin monien tuotteiden kohdalla selväksi, kun kestävimmistä tuotteista ei olisi haluttu luopua niiden vanhennuttua.

Varsinkin peite-, ripsi- ja luomivärit olivat suurella osalla vanhentuneita. Luomivärit kuluvat melko hitaasti, mutta ne ovat niin arvokkaita, että niitä ei tekisi mieli heittää roskiin vaikka niiden koostumus tai pigmentti muuttuisikin. Moni nainen kantaa käsilaukussaan myös vanhoja huulipunia. Huulipunat kestävät vuodesta kolmeen vuoteen, mutta monet käyttävät niitä pidempään.