Stephen King -televisiosarja työn alla – tältä tuleva TV-hitti näyttää!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kirjailija Stephen King ja tuottaja-ohjaaja J.J. Abrams ovat yhdistäneet voimansa luodakseen tv-sarjan, joka vaikuttaa todelliselta mannalta kirjailijan faneille. Hulu-kanavan Castle Rock -sarjassa tullaan seuraamaan lukuisten Kingin tarinoiden hahmojen edesottamuksia.

Castle Rock sijoittuu Stephen Kingin kirjoista ja novelleista tuttuun samannimiseen kylään. The Hollywood Reporter -sivuston mukaan jokainen tuotantokausi on oma itsenäinen tarinansa, mutta ne tulevat kuitenkin liittymään samaan suurempaan kokonaisuuteen.

Toistaiseksi on epäselvää, koska Castle Rock tullaan näkemään televisiossa. J.J. Abramsin Bad Robot -tuotantoyhtiö on kuitenkin julkaissut jo sarjan teaser-trailerin, jossa viitataan lukuisiin Stephen Kingin tarinoihin.