Älymatkalaukku on kuin kissa – kehrää ja heristää korviaan

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat matkustelijoina hyvin erilaisia keskenään. Osa haluaa ottaa matkaansa rinkan, osa tunnetun suunnittelijan luoman kalliin laukun ja osalle matkalaukun ulkonäöllä ei ole sen suurempaa merkitystä. Nyt monia on kuitenkin ihastuttanut uusi Fravel-niminen matkalaukku, joka on samalla kuin suuri lelukissa.

Fravel-matkalaukun tuotantoon on kerätty rahat Kickstarter-joukkorahoitussivuston kautta. Matkalaukku sai suuren kannatuksen, ja moni onkin ihastunut nimenomaan sen ulkonäköön. Monissa pastellin sävyissä tuleva matkalaukku pitää kävelyistä ja rapsutuksista, ja ensimmäiset tukijat tulevat saamaan omat laukkunsa arvioidun aikataulun mukaan jo maaliskuun aikana.

Fravel-matkalaukulla on korvat, jotka alkavat heilumaan kun se pysähtyy kuuntelemaan ihmisten puhetta. Korvat heiluvat vauhdikkaammin silloin kun laukkua rapsutellaan ja silitellään. Laukun pintaan ilmestyy myös hohtava sydän aina silloin kun laukkua kävelytetään ja kun se herää.