Antti Holma paljasti: ”Viime kuussa poistettu syylä olikin syöpä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihotautilääkärit kehottavat ihmisiä aina tarkkailemaan säännöllisesti ihonsa muutoksia mahdollisten kasvainten varalta. Välillä tavallisiltakin muutoksilta näyttävät luomet ja syylät voivat osoittautua sellaisiksi, joissa on paha- tai hyvälaatuisia syöpäsoluja.

Putous-televisiosarjasta monille tunnetuksi tullut näyttelijä Antti Holma julkaisi nyt Instagram-kanavallaan kuvan, jonka yhteydessä hän kertoi, että viime kuussa hänestä poistettu syylä olikin osoittautunut syöväksi. Nyt miehestä on poistettu samalta alueelta kudosta hieman laajemmin varmistukseksi siitä, että kaikki syöpäsolut on saatu ulos.

Antti Holma kertoi hyvillä mielin, että hänellä on supersankari olo sen vuoksi, että Meilahden isotooppiosaston naiset olivat ruiskuttaneet häneen radioaktiivista ainetta. Nyt näyttelijä odottaa innolla sitä, että pääsee näillä näkymin jo parin viikon päästä tekemään leikatulla kädellä hauiskääntöjä. Samaan hengenvetoon mies muistuttaa vielä kaikkia käyttämään aurinkorasvaa.