Cheek perustaa yökerhon Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiräppäri Cheek, eli Jare Tiihonen, laajentaa liiketoimintaansa. Hän perustaa nimittäin yökerhon Helsinkiin. Uusi 1.000 asiakaspaikan yökerho avataan maaliskuun lopussa entisen Namun tiloissa Makkaratalossa. Osakkaina ovat myös Restamax ja Blockfestistä tuttu Kalle 
Kallonen.

31. maaliskuuta avattavan ravintolan nimeä ei vielä paljastettu. Omistajien tavoitteena on perustaa Helsingin ydinkeskustaan yökerho, joka panostaa erityisesti palveluun ja musiikkiin. Uuden yökerhon tilat jakautuvat kolmeen osaan, joissa kaikissa tulee soimaan eri tyylinen musiikki.

– Meihin teki vaikutuksen Jaren vahva näkemys showbisnekseen. Hänelle on ammattinsa puolesta kertynyt vuosien kokemus yökerhoista Suomessa ja maailmalla. Lisäksi hänellä oli paljon uusia ideoita, Restamax Oyj:n hallituksen puheenjohtaja ja perustaja Timo Laine sanoo.

– Kallen kanssa olemme tehneet pitkään yhteistyötä. Kun he ilmoittivat kiinnostuksensa, niin asia oli kerralla selvä. Me uskomme, että tälle on tilausta 25-35-vuotiaiden keskuudessa, Laine jatkaa.