Mariah Carey nosti povensa pääosaan Oscar-jatkoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna australialaisen miljardööri James Packerin kanssa kihlautunut popdiiva Mariah Carey jäi yksin, kun mies yllättäin jättikin hänet. Carey on kertonut syyttävänsä erosta skientologeja, mutta miehen tiimin mukaan Careyn ylenpalttinen tuhlaaminen ja huomionhakuisuus olivat syynä eroon.

Nyt Mariah on kuvattu Phillip Pleinin suunnittelemassa iltapuvussa Vanity Fairin järjestämissä Oscar-juhlissa Wallis Annenberg Centerissä.

Eronsa jälkeen 46-vuotias Mariah Carey kirjoitti I Don’t -kappaleen, joka mukailee hyvin surullista erosta kertovaa Donell Jonesin Where I Wanna Be -hittiä. Carey kertoi Refinery 29 -sivuston mukaan kirjoittaneensa laulun Packerista ja kaikesta siitä mitä nainen on joutunut kokemaan. Kappaleen sanoissa Carey kertoo miten mies syötti hänelle pelkkää pajunköyttä luvatessaan, että hän tulisi aina olemaan Careyn.

Splash
Splash
Splash