Somejärkytys repesi – näin Donald Trump tilaa pihvinsä!

Ruoka · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen presidentin, Donald Trumpin ruokailutottumukset ovat herättäneet keskustelua ja hämmennystä verkossa. Nimettömänä pysyttelevä tarjoilija on nimittäin paljastanut miehen erikoisen tyylin tilata pihvinsä ravintolassa.

Trump vieraili taannoin Washington, D.C.:n BLT Prime -pihviravintolassa. Presidentti söi yli 50 dollarin hintaisen, 28 vuorokauden ajan kuivakypsytetyn naudanlihapihvin. Hän tilasi sen Independent Journal Review -lehden mukaan kypsänä ja ketsupin kanssa.

Useimmat ruoan asiantuntijat kehottavat välttämään pihvin tilaamista kypsänä, ja suosttelevat mielummin syömään lihan mediumina tai medium miinuksena. Myöskään ruoan muita makuja peittävää ketsuppia ei yleisesti pidetä hyvänä lisukkeena arvokkaalle kuivakypsytetylle pihville.