Nyt puhuu Ashley Graham! Kohukaunotar puhuu suunsa puhtaaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä Ashley Graham nähtiin juuri uuden Voguen kannessa ja hän pääsi ensimmäisenä plus-kokoisena mallina kävelemään Michael Korsin muotinäytöksessä. Vogue tapasi naisen ja pääsi haastattelemaan häntä samalla kun nainen valmistautui New Yorkin muotiviikoille.

Ashley Graham kutsui Voguen kuvaajan ja haastattelijan kotiinsa teelle ennen kuin hän kiiruhti kävelemään New Yorkin muotiviikkojen näytöslavoille. Haastattelija kysyi naiselta 73 yllättävää kysymystä, joihin nainen vastasi kiireen keskellä parhaansa mukaan. Graham kertoi, että hänen tyyli-inspiraationaan toimii Kim Kardashian.

Ashley Graham paljasti haastattelussa miten hän tapasi miehensä ja mitä tuotetta ilman hän ei pystyisi elämään. Haastattelusta kävi myös ilmi kuinka järjestelmällinen nainen on. Monien naisten käsilaukut ovat sotkuisia sisältä ja sisältävät kaikkea mahdollista. Ashley kertoi kuitenkin joka päivän päätteeksi tyhjäävän laukkunsa ja järjestävänsä tavarat takaisin paikoilleen.