Halle Berry riisui kaiken – pulahti naku-uinnille!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halle Berry on yks sellaisista Hollywood-näyttelijättäristä, jotka eivät tunnu ikääntyvän ulkonäöltään lainkaan. Halle Berry näyttää edelleen kasvoiltaan samalta, minkä lisäksi hänen vartalonsa tuntuu vain olevan vuosi vuodelta paremmassa kunnossa.

50-vuotias Halle Berry näytti hyvin loisteliaalta Oscar-gaalan punaisella matolla hänen Versace-luomuksessaan. Näyttelijätär hehkui kauniina koko illan, mutta hän itse ilmeisesti odotti kuitenkin koko illan kuumeisesti vain sitä hetkeä, kun hän pääsi riisumaan mekon yltään ja pulahtamaan alasti yöuinnille uima-altaaseen.

Halle Berry julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa soi taustalla Bruno Marsin Versace on the Floor -niminen kappale. Videolla kaunotar juoksee hidastettuna uima-altaan luo, riisuu ylellisen Versace-pukunsa altaan reunalle ja pulahtaa veteen alasti.

After a long award show a girl can't wait to take it off! @brunomars #24kmagic

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Splash
Splash