Kim Kardashian yritti treenata siskojensa kanssa – menetti hermonsa heti

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian tietää kiireisenä kahden lapsen äitinä miten tärkeää oman ajan aikatauluttaminen on. Nainen on kertonut treenaavansa mielellään yksin omassa autotallissaan, ja nyt hän on julkaissut videoita siitä minkä vuoksi hän ei jaksaisi treenata siskojensa kanssa.

Khloe ja Kourtney treenaavat paljon yhdessä ja he kuvaavat aina treenihetkestään useita videoita sosiaaliseen mediaan. Kimiä tämä näyttäisi ärsyttävän koska hänen mielestään siskoille treenihetken kuvaamisesta on tullut jo tärkeämpää kuin itse tekemisestä.

Oman sosiaalisen median päivittämisen lisäksi televisiokamerat ovat tulleet tallentamaan siskosten treeniä Kardashianit-ohjelman jaksoon. Kim kertoo omilla videoillaan odottaneensa jo yli tunnin ennen kuin he pääsevät tekemään yhtään mitään. Fanit rakastavat naisten julkaisemaa sisältöä heidän päiviensä kulusta, mutta sisällön kuvaaminen saattaa välillä vaikeuttaa itse hetken elämistä.

Follow @KimKardashianSnap for more ?

A post shared by Kim Kardashian Snapchats ? (@kimkardashiansnap) on

Follow @KimKardashianSnap for more ?

A post shared by Kim Kardashian Snapchats ? (@kimkardashiansnap) on

Follow @KimKardashianSnap for more ?

A post shared by Kim Kardashian Snapchats ? (@kimkardashiansnap) on

Follow @KimKardashianSnap for more ?

A post shared by Kim Kardashian Snapchats ? (@kimkardashiansnap) on