Pikkupoika oli saamassa ison kalasaaliin – sitten alligaattori ilmestyi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etelä- ja Keski-Amerikassa laajalla alueella elävät alligaattorit muistuttavat ulkoisesti krokotiileja, mutta ovat serkkujaan huomattavasti pienikokoisempia. Alligaattorit ovat vedessä elementissään. Nyt eräs perhe sai todistaa, että alligaattorit ovat nopeita uimareita.

Amerikkalaisisä on kuvannut videon tilanteesta, kun hänen poikansa oli nostamassa suurehkoa kalasaalista vedestä. Makeassa vedessä elävä alligaattori huomasi kuitenkin tilaisuutensa koittaneen ja nappasi vonkaleen parempiin suihin. Alligaattori näytti, että luonnonlait pätevät sen elinpiirissään.

Kalat ovat alligaattorien tärkeintä ravintoa, vaikkakin niiden ruokavalio saattaa vaihdella elinympäristön mukaan. Alligaattorit hyökkäävät harvoin ihmisten kimppuun. Yhdysvaltojen kaakkoisosissa elävä mississippinalligaattori on keskimäärin kolme metriä pitkä ja elää noin 55-vuotiaaksi.

Alligator Steals Fisherman's Catch

Mother Nature always wins…??

Publié par The LAD Bible sur mercredi 1 mars 2017