Poika heräsi nukutuksesta rikollisena: ”Ethän kerro asianajajalleni!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty vuosien varrella monia hulvattomia videoita, joissa nähdään miten sekaisin lapset ja nuoret ovat sairaalasta tai hammaslääkäristä poistuessaan nukutuksen jäljiltä. Potilaat ovat luulleet kielensä pudonneen tai maailmanlopun tulleen, ja nyt eräs poika luuli olevansa gangsteri.

Facebookissa on alkanut leviämään hauska video, jossa nuori poika herää nukutuksesta. Lapsi on leikkauksen aikana nähnyt todella villiä unta ja kuvitellut olevansa Dubaissa oman rikollisjenginsä kanssa. Äiti huomaa nopeasti, että poika puhuu erilaisella murteella aivan kuin hän olisi italialaisen mafian jäsen.

Poika alkaa kertomaan vauhdikasta tarinaa äidilleen siitä kuinka hänen ystävänsä Rocco oli tapellut jonkun hänen pihviravintolaansa saapuneen miehen kanssa. Poika kertoo myös elävästi sen miten he ratsastivat kameleilla ja tappoivat ihmisiä. Poika pyytää äitiä olemaan kertomatta heidän tekosistaan hänen asianajajalleen, jolloin äiti ei voinut kuin alkaa nauramaan.

Kid wakes up from surgery and thinks he's a gangster

This is the funniest video on the internet ?

Publié par Viral Thread sur lundi 27 février 2017