Bella Hadid kohtasi taas exänsä The Weekndin lavalla – tällä kertaa oma sisko tukena

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallitulokas Bella Hadidin ja poptähti The Weekndin suhteen päätyttyä mies siirtyi melko nopeasti toiseen kaunottareen. Hadid on kertonut edelleen yrittävänsä toipua ensirakkautensa menettämisestä ja erosta, mutta The Weeknd on jo alkanut seurustelemaan laulaja Selena Gomezin kanssa.

Bella Hadid, The Weeknd ja Selena Gomez viettivät kaikki tällä viikolla aikaansa samaan aikaan Pariisissa. Nyt on käynyt ilmi, että The Weeknd oli esiintymässä Hennes & Mauritz -muotinäytöksessä, jossa entinen rakas Hadid oli kävelemässä. Fanit eivät ole enää yhtään ihmetelleet minkä vuoksi kiireinen Gomez ehti ottamaan hieman taukoa omilta menoiltaan lähteäkseen miehensä mukaan Pariisiin.

Tämä on jo toinen kerta kun Bella Hadid joutuu eron jälkeen kohtaamaan The Weekndin työn merkeissä. Tällä kerralla naisen isosisko Gigi oli kaunottaren tukena naisten kävellessä samaan aikaan laulajan ohi. Näytöksestä kuvatulla videolla voikin nähdä miten Bella hakee siskostaan tukea katsomalla häntä heti kun he ovat kävelleet The Weekndin ohi.

That look you give your sister and she just knows @bellahadid @gigihadid @hm #pfw

A post shared by Nikki Ogunnaike (@nikkiogun) on