Emma Watson myi neuvoja rautatieasemalla – ihmisten kysymyksen yllättivät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Emma Watson tunnetaan parhaiten roolistaan Harry Potter -elokuvissa, mutta tällä hetkellä fanit odottavat kuumeisesti uutta Kaunotar ja Hirviö -elokuvaa. Tähti on näyttelemisen ohella toiminut myös YK: tasa-arvojärjestön hyvän tahdon lähettiläänä ja opiskellut kirjallisuutta Brownin yliopistossa.

Kerroimme aiemmin tempauksesta, jossa Watson jakoi elämänohjeita niitä kipeimmin tarvitseville New Yorkin Grand Central Station -terminaaliasemalla huokeaan kahden dollarin hintaan. Nyt Vanity Fair on julkaissut videon, jossa nähdään mitä asemalla itseasiassa tapahtui.

Tähti ei ollut itse fyysisesti paikalla, mutta hän jakoi palveluita amerikkalaiskirjailija Derek Blasbergin mukana olleen iPadin kautta. Tempaus oli osa Blasbergin omaa Derek Does Stuff With a Friend -ohjelmaa. Ihmiset olivat innoissaan siitä, että he saivat jutella näyttelijättären kanssa täysin yllättäin.

Tähti neuvoi muun muassa pikkupoikaa siitä miten hän voi olla hyvä poikaystävä. Emma Watson kertoi myös naisille miten unelmiensa kumppanin voi löytää sattumalta, ja erästä miestä Watson neuvoi sen suhteen miten hän voi kertoa ystävilleen tuoreet vauvauutiset. Neuvojen tuotot Watson halusi lahjoittaa Planned Parenthood -yhdistykselle.