Haluatko härnätä kavereitasi Facebookin chatissa? Tämän sovelluksen avulla se onnistuu

Digi · Tim Isokivi

Jokainen Facebookin Messengerissä keskustellut on joskus törmännyt kolmeen vilkkuvaan pisteeseen. Odotitpa vastausta ihastukseltasi tai vain kaveriltasi, harva asia on piinaavampaa kuin pitkän viestin kirjoittamiseen viittaavat kolme pistettä jotka vilkkuvat ruudulla liian pitkään.

Nyt ystäviö voi ärsyttää Facebook Messengerissä sitä varten kehitellyn sovelluksen avulla. Godotify näyttää keskustelussa kolme vilkkuvaa pistettä, vaikka et kirjoittaisi mitään. Ystäväsi odottaa raivon partaalla vastaustasi, jota ei koskaan tulee.

Waiting for Godot, eli Huomenna hän tulee -näytelmästä nimensä saanut Godotify jopa laskee, kuinka kauan ystäväsi on odottanut vastaustasi. Mac-sovelluksen loivat Iain Nash ja Anastasis Germanidis Stupid Hackaton -tapahtumaa varten. Tapahtumassa kehiteltiin sovelluksia, joilla ei ole todellista käyttöä.