Mikä puumanainen! Jennifer Lopez tyrmäävänä ensi-iltajuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

47-vuotias laulajatähti Jennifer Lopez on nähty viime aikoina nuorempien miesten seurassa. Aiemmin Lopez seurusteli 29-vuotiaan tanssijan Beau Casper Smartin kanssa. Tämän jälkeen hän tapaili 30-vuotiasta Drakea, jonka kanssa suhde päättyi kuitenkin melko nopeasti. Nyt JLo on juhlinut ensi-iltaa.

Jennifer kuvattiin eilen Shades of Blue -televisiosarjan toisen tuotantokauden ensi-iltajuhlissa New Yorkin Roxy Cinema Tribecassa. Latinokaunotar asteli punaiselle matolle todellisena puumanaisena, jolta ei itseluottamusta puuttunut. Hopeanhohtoisen asun kruunasi

Jennifer Lopez on tapaillut viime aikoina selvästi nuorempia miehiä. Lopezin mielestä hänet kuitenkin leimattiin liian nopeasti naiseksi, joka tapailee vain nuorempia miehiä. Lopez tapaa työnsä puolesta todella paljon kaikenikäisiä ihmisiä, ja se kehen hän lopulta ihastuu ei ole iästä kiinni. Draken kanssa tapailemisen laulaja sivuutti naureskellen ja sanoi, että he tekivät yhdessä vain musiikkia eikä kyseessä ollut mitään sen vakavampaa.

Splash
Splash
Splash
Splash