Hupsista! Pettävä tyttöystävä lähetti poikaystävälle väärän viestin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Baltimoresta kotoisin oleva Jordan McNelly on saanut selville tyttöystävän syrjähypyn tavalla, jota monet vain ihmettelevät. Tyttöystävä oli nimittäin niin huolimaton, että lähetti poikaystävälleen väärän viestin, jossa tunnusti pettävänsä.

Jordan McNelly julkaisi tyttöystävänsä lähettämän viestin Twitterissä. Hän kirjoitti kuvaan, että pari on seurustellut kaksi vuotta. Zoe-nimisen tyttöystävän lähettämästä viestistä käy erittäin hyvin selville, että nainen on tapaillut toista miestä jo pidemmän aikaa. Viestissä luki:

– Olen todella ahdistunut. Olen tapaillut erästä kundia Jordanin selän takana ja meillä on huomiseksi tärkeitä suunnitelmia. Jordanin oli tarkoitus olla töissä, mutta ilmoitti viestillä ettei olekaan. En halua aiheuttaa toiselle jätkälle pettymystä. Kun kerroin hänelle tilanteesta, niin hän sanoi, että tiesi etten saapuisi paikalle. Nyt oloni on kauhea, koska olen pettänyt molemmat miehet, olen tyhmä lutka ja surullinen. Poistin karvoitukset pannakseni tätä toista kundia. APUA.