Britney Spears tapailee fitnessmallia – treenauksen syy löytyi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on tällä hetkellä fyysisesti varmasti paremmassa kunnossa kuin ikinä aikaisemmin. Nainen on viime aikoina viihtynyt erityisen paljon urheilutopeissa ja pienissä shortseissa. Poppari on julkaissut tasaisin väliajoin itsestään videoita ja kuvia, joissa hän treenaa.

35-vuotias Britney Spears on alkanut tapailemaan fitnessmalli Sam Asgharia. Pari tapasi ensimmäistä kertaa toisensa Spearsin musiikkivideon kuvauksissa, joissa nainen sai mallikomistuksen puhelinnumeron. Britney löysi numeron laukustaan Daily Mail -lehden mukaan vasta viisi kuukautta myöhemmin, mutta päätti kuitenkin soittaa Samille, koska laulaja piti häntä hyvännäköisenä.

Britney Spears ja Sam Asghari alkoivat tapailemaan, minkä vuoksi ihmiset ajattelevatkin tähden kuntosali-innostuksen johtuvan osakseen uudesta miehestä. Tällä hetkellä tuoretta paria näyttäisi yhdistävän nimenomaan juuri treenaaminen ja aktiivinen elämäntapa.

Staying motivated ?

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Blessed day ???

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Owning my temple, my body, through yoga ?? but I really need to find one of those cool round mats!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Had an amazing night at the @clivejdavis #PreGrammyGala ✨

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

#headshot by: @yasminekateb 1/2

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

#red ? @binais

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

Kicking my own ass on a daily basis ?

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on