Mies käveli sairaalaan kuin zombi – luodinreikä poskessa ja vääntynyt vartalo

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Pentagon on laatinut virallisen suunnitelman zombiearmeijan hyökkäyksen varalle. Suunnitelma ei kuulosta kovinkaan kaukaa haetulta, kun katselee äskettäin Brasiliassa kuvattua videota. Videolla hoippuroiva mies on kuin elävä kuollut.

Rio de Janeirossa on todistettu zombiemaista käyttäytymistä, kun sairaalan vastaanotolle on toimitettu omituinen mies. Miehellä oli luodinreikä poskessaan ja hän käyttäytyi muutenkin sekavasti. Miehen liikehdintä oli kuin suoraan kauhuelokuvista.

Videon julkaissut LiveLeak-sivusto arvelee, että mies on huumausaineiden vaikutuksen alaisena tai kirouksen uhri. Vaikka maailmassa ei ole raportoitu yhdestäkään oikeasta zombiesta, puhutaan elävistä kuolleista päivittäin muun muassa kauhuviihteessä ja populaarikulttuurissa. Zombie on alkuperäisen mytologian mukaan voodoo-papin henkiin herättämä ruumis, ja uskomukset ovat saaneet alun Afrikasta.