Tämä koira sopii sinulle horoskooppimerkkisi perusteella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset voivat uskoa, että heidän syntymäpäivänään olleet planeettojen asennot määrittelevät koko elämän. Taivaankappaleiden liikkeisiin perustuvat astrologiset tulkinnat ovat suosittuja. Nyt horoskooppien avulla voi saada vinkkejä, mikä koirarotu sopii itselleen parhaiten.

Kalat: Ranskanbuldoggi

Kalat-merkin omaavat ihmiset ovat täynnä yllätyksiä. Sama pätee pikkuruiseen ranskanbuldoggiin. Näissä koirissa on paljon persoonallisuutta pienessä paketissa ja ne osaavat tulkita erinomaisesti omistajansa tunteita.

Oinas: Saksanpaimenkoira

Rohkeat, määrätietoiset ja vahvat henkilöt tarvitsevat lemmikkieläimekseen koiran, joka on valpas, tottelevainen ja älykäs. Tällöin omistaja ja saksanpaimenkoira ovat kuin kaksi marjaa.

Härkä: Siperianhusky

Siperianhuskyt tarvitsevat aktiivisesta ja energisestä elämäntyylistä pitävän omistajan. He sopeutuvat monenlaisiin tilanteisiin, mutta osaavat olla erittäin myötätuntoisia ja huolehtivaisia.

Kaksoset: Weimarinseisoja

Kaksoset kaipaavat nopeajalkaisia koiria. Weimarinseisojat ovat erinomaisia metsästyskoiria, jotka osaavat hyvin lukea omistajaansa älykkyytensä ansiosta.

Rapu: Chihuahua

Rohkea rapu muodostaa upean parivaljakon luovan ja spontaanin chihuahuan kanssa. Pienet karvakuonot käpertyvät mielellään hellyyttä kaipaavan omistajansa syliin rakkauden nimessä.

Leijona: Kultainennoutaja

Uskollinen, energinen ja iloinen koirarotu sopii parhaiten leijonien käsittelyyn. Auringonvaloa ja onnellisuutta ympärilleen tuovat koirat muodostavat omistajansa kanssa ihastuttavan parivaljakon.

Neitsyt: Shiba

Japanilaiset metsästyskoirat tunnetaan niiden itsenäisyydestään ja nokkeluudestaan. Lisäksi shibat miellyttävät varmasti omistajiaan kauniilla ulkonäöllä.

Vaaka: Australianpaimenkoira

Tasapainoa kaikessa arvostava ihminen kaipaa rinnalleen koiraa, joka on samaan aikaan leikkisä että vakava. Rotu soveltuu harrastuksiin ja sohvalla köllimiseen.

Skorpioni: Labradorinnoutaja

Kun lojaalius on kaikista tärkein asia, valikoituu koiraroduksi labradorinnoutaja. Omistajansa kanssa samanlaisen arvomaailman jakava lemmikkieläin muodostaa elinikäisen ystävyyden ihmiseen.

Jousimies: Beagle

Jousimiehet etsivät aina seikkailua ja beagle lienee paras koirarotu kumppaniksi. Nämä koirat ovat aina vainuamassa jotain ja jatkuvasti menossa.

Kauris: Chow chow

Mietteliäs ja arvokas koirarotu kaipaa rinnalleen samankaltaista ihmistä. Koirasta voi tulla yksi niistä harvoista, mutta sitäkin tärkeämmistä, jotka pääsevät omistajansa luottopiiriin sisälle.

Vesimies: Valkoinen länsiylämaanterrieri

Tylsyys ei kuulu tämän koiran tai sen omistajan sanavalikoimaan. Sisukas ja pieni koira on täydellinen valinta ihmiselle, joka on valmis vetämään lemmikkinsä kanssa köyttä. Leikkisyys ja ulospäinsuuntautuneisuus ovat yhdistävinä tekijöinä.

Lähde: PureWow