Tässä maistiainen Kaunotar ja Hirviö -elokuvasta – ensi-ilta lähestyy!

Elokuvat Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Disney tuo jälleen uuden monien rakastaman tarinan elokuvateatterien valkokankaalle kun uusi Kaunotar ja Hirviö -elokuva saa ensi-iltansa 17. maaliskuuta. Marraskuussa elokuvaa odottavia faneja hemmoteltiin kauniilla trailerilla, joka rikkoi nopeasti katsojaennätyksiä.

Nyt elokuvasta on julkaistu uusi video, jossa nähdään lähes yksi kokonainen kohtaus. Animaation sijaan Kaunotar ja Hirviö -elokuva on oikeilla näyttelijöillä toteutettu musikaaliversio vanhasta tarinasta. Disney Movie Trailers -kanava on julkaissut YouTubeen videon, jossa nähdään elokuvan alusta oleva kohtaus, jossa Belle tervehtii kylän asukkaita ja eläimiä iloisesti lauleskellen.

Uudessa videopätkässä nähdään millainen maailma elokuvaan on luotu. Belleä esittävän Emma Watsonin esiintyminen ja laulaminen ovat saaneet paljon ihastelua osakseen. Video on sai heti julkaisunsa jälkeen lähes kaksi tuhatta kommenttia ja satoja tuhansia katseluita.