Makwan Amirkhani iski murtovarkaan tajuttomaksi: ”Peli oli sillä selvä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalais-kurdilainen UFC-vapaaottelija Makwan Amirkhani on noussut suomalaiset suosikiksi. Tavallisesti vapaaottelijat eivät kamppaile lainkaan siviilissä, mutta nyt Makwan kertoo joutuneensa iskemään murtovarkaan yhdellä napakalla iskulla kanveesiin tämän hyökättyä aseistettuna hänen veljensä kimppuun.

Makwanin Facebook-ryhmässä julkaistiin hetki sitten kuvallinen päivitys, jonka mukaan Amirkhani oli saanut Raisiossa kutsun auttamaan ystävänsä 11-vuotiasta pikkupoikaa, joka oli yksin kotona murtovarkaan tunkeutuessa sisään.

Facebook-päivityksen mukaan Amirkhani ja hänen ystävänsä kiitivät paikalle autolla ja saapuivat juuri, kun murtovaras oli poistumassa. Yllätetty murtovaras oli iskenyt Makwanin veljeä ruuvimeisselillä selkään, jolloin Amirkhani oli lyönyt rikollisen tajuttomaksi yhdellä iskulla. Toinen murtovarkaista pääsi pakoon.

– Ikinä ei pitäisi käyttää väkivaltaa siviilielämässä, mutta läheisen ollessa hengenvaarassa ihmisellä ei välttämättä ole muita vaihtoehtoja. Mikä minua enemmän ihmetyttää on se, että kaikista maailman taloista ja kodeista murtovaras valitsee sen, jota sattuu puolustamaan UFC-ottelija, joka on valmistautumassa elämänsä otteluun. Kaikki sympatiat sille runkkarille, jolle piti muistuttaa, että uloskantohinnat on vain tavarataloissa, Makwan Amirkhani kertoo Facebook-sivuillaan.

Poliisi ei ole vielä tiedottanut asiasta.