Mies tuli ulos kaapista 95-vuotiaana: ”Tiesin jo lapsena”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu tubettaja Davey Wavey istahti alas 96-vuotiaan Roma-nimisen miehen kanssa. Romanilla oli melkoinen tarina kerrottavanaan, sillä mies oli päättänyt tulla koko maailmalle ulos kaapista 95-vuotiaana ja kertoa kaikille, että hän on homoseksuaali.

Roman on ollut naimisissa vaimonsa kanssa 67 vuotta, jonka aikana hän on saanut lapsia, lapsenlapsia ja lapsenlapsenlapsia. Roman on kuitenkin pitänyt sisällään salaisuutta, jonka hän on itse tiennyt jo viisivuotiaasta lähtien. Roman on homo, mutta hän ei ole kuitenkaan elänyt oman seksuaalisuutensa mukaan.

95-vuotiaana Roman oli kuitenkin päättänyt, että hänen tulee viimeinkin kertoa ihmisille totuus itsestään. Tällä hetkellä mies on hyvin sinut itsensä kanssa ja paljasti haastattelussa muun muassa sen, että hänen haaveenaan olisi saada vielä poikaystävästä, jollaista hänellä ei ole vielä ikinä ollut.