Tosielämän hämähäkkimies – mies osaa kiivetä tiiliseinää!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni lapsi voi unelmoida supersankarin kyvystä lentää, olla näkymätön tai pystyä kiipeilemään rakennuksista toiseen kuin hämähäkkimies. Nyt videolla nähdään eräs mies, joka näyttäisi olevan oikea tosielämän hämähäkkimies.

Kaksi Kanadan Vancouverissa asuvaa kaverusta olivat olleet kokeilemassa parkourtaitojaan harrastukseen sopivilla kujilla ja rakennusten julkisivuilla. Tiilirakennuksen nähdessään miehet olivat halunneet testata miten hyvin he pystyvät etenemään rakennusta sivusuunnassa koskematta maahan.

20 minuuttia kestäneen yrittämisen jälkeen toinen kaveruksista oli keksinyt hämähäkkimiestyylisen tekniikan, jonka avulla rakennuksen tiiliseinää pitkin pystyi liikkumaan sivuttain. Miehet kuvittelivat saman leikin kuin lapsena, jolloin he leikkivät maan olevan kuumaa laavaa, ja yrittivät päästä mahdollisimman pitkälle koskematta maahan.