HIM-yhtye lopettaa – lähtee vielä jäähyväiskiertueelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

HIM-yhtye loi aikoinaan oman love-metalliksi kutsutun musiikkityylin, jossa yhdistyi metallimusiikki, melodinen hardrock ja melankoliset goottisävyt. Yhtye sai nopeasti kansainvälisen ja laajan fanijoukon, joka on nyt saanut järkyttyä yhtyeen ilmoittaessa, että he lopettavat.

HIM julkaisi myöhään sunnuntai-iltana Facebook-sivuillaan ilmoituksen, jossa he kertoivat lopettavansa uransa. HIM kertoi julkisussaan lähtevänsä vielä yhdelle kiertueelle, jonka myötä he antavat jäähyväisensä sekä faneille että heidän uralleen HIM-yhtyeen jäseninä.

Vuonna 1991 aloittanut yhtye on tehnyt merkittävän uran ja vienyt suomalaista musiikkia ulkomaille todella varmoilla otteilla. Nyt he kuitenkin sanovat kiitoksensa ja aloittavat kesäkuussa jäähyväiskiertueen, jonka ensimmäisenä tapahtumapaikkana toimii Espanjassa Barcelona. Joulukuuhun saakka kestävällä kiertueella HIM konsertoi myös muun muassa Portugalissa, Suomessa, Venäjällä, Saksassa, Sveitsissä, Puolassa, Italiassa ja Englannissa.

HIM ANNOUNCE FAREWELL TOURLOVE METAL LEGENDS HIT THE ROAD FOR THE LAST TIME THIS YEARFollowing a long radio silence,…

Publié par HIM sur dimanche 5 mars 2017