Kärsitkö kaksoisleuasta? Jumppaa ja käytä kasvonaamioita

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Kaksoisleuka saattaa muodostua ylipainon seurauksena tai ikääntyessä. Miehet voivat peittää kaksoisleukansa parralla ja naiset kiinnittävät huomiota hiusten muotoon. Toki leuan alle ilmestyneen makkaran voi peittää myös kaulahuivilla, mutta nyt kerromme vinkit yksinkertaisia keinoja kaksoisleuan pienentämiseen.

Purukumin pureskelu on kuin leukaperien treenaamista. Xylitoli-purukumien jauhaminen voi huomaamatta edesauttaa kaksoisleuan pienenemistä. Lisäksi leuan alapuolista ihraa voi pienentää jumppaamalla. Avaa suu niin auki kuin saat ja työnnä kieli pitkälle. Laske kymmeneen. Toista sama liike kymmenen kertaa ja säännöllisesti.

Leukaa voi myös treenata työntelemällä sitä ulospäin. Leukajumppa kannattaa kuitenkin tehdä kotioloissa. Kaksoisleukaa voi hoitaa myös glyserolia sisältävien kasvonaamioiden avulla. Aseta naamio leuan alle ja anna vaikuttaa kymmenen minuuttia ennen pois pesemistä. Hoidon voi toistaa viisi kertaa viikossa.

WaysAndHow-sivuston Youtube-kanavan mukaan iho rakastaa kananmunanvalkuaisia. Kahdesta kananmunanvalkuaisesta saa kasvonaamion lisäämällä joukkoon ruokalusikallisen maitoa, ruokalusikallisen sitruunamehua ja ruokalusikallisen hunajaa. Sekoita hyvin ja anna naamion vaikuttaa puoli tuntia myös kaksoisleukaan levitettynä. Huuhtele kylmällä vedellä.