Lastenrattaat aktiiviselle perheelle – enää ei jää vauhdista kiinni!

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lastenrattaat valitaan yleensä vanhempien aktiivisuuden mukaan. Metsälenkkejä tekevät mammat kaipaavat rattailta leveitä pyöriä ja kaupunkiäidit haluavat ketterät ja kompaktit kärryt. Nyt markkinoille on tullut lastenrattaat kuntoilevan perheenjäsenen työnnettäväksi.

JogAlong Stroller -nimiset lastenrattaat soveltuvat erityisesti juoksua harrastaville vanhemmille. Lastenrattaiden tavallisen työntöaisan tilalla on samankaltaiset kahvat kuin crosstrainerissa. Kahvat liikkuvat edestakaisin ja antavat lastenrattaita työntävälle henkilölle luonnollisen liikkeen.

JogAlong-lastenrattaat ovat syntyneet 12 vuoden suunnittelutyön tuloksena. Juoksurattaita ei voi vielä tilata käyttöönsä, mutta yhtiö hakee pian rahoitusta Kickstarter-kampanjan avulla massatuotannon mahdollistamiseksi.

Natural Form Running With a Stroller?

Imagine being able to run naturally with your child in this amazing stroller. Jogalong Stroller is a totally different experience whether running or walking.

Publié par JogAlong Stroller sur samedi 19 décembre 2015