Reino Nordin suoraan albumilistan ykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutta musiikillista nahkaa vuoden ajan luoneen muusikon Reino Nordinin ensimmäinen albumi on noussut suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Lista mittaa äänitemyyntiä ja se koostetaan sadoista äänitteiden vähittäismyyntipisteistä kerättävien tietojen perusteella.

Antaudun-albumilla oli jo ennen julkaisuaan yli 15 miljoonaa striimiä, minkä ansiosta se rikkoi kultarajan jo ennakkoon. Albumilta on julkaistu vuoden sisään useita hittejä, joista esimerkiksi Kato mua silmiin on striimannut tänä päivänä Spotifyssa jo reilu kuusi miljoonaa kertaa.

Albumin yhteydessä julkaistu nimikkosinkku Antaudun on niin ikään myös lähtenyt lennokkaaseen menestykseen heti julkaisustaan lähtien. Sinkkujulkaisu rikkoi Reinon henkilökohtaisia ennätyksiä nousten parhaimmillaan Suomen Spotifyn kuunnelluimpien biisien sijalle kuusi. Biisi ottaa tällä hetkellä Spotifyssa lähes 70.000 päiväkuuntelua.