Mikä korvakarkki! Ghost ja System of a Down yhdistettiin tyylikkäästi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme esitelleet multitalentti Anthony Vincentin taidokkaita musiikkivideoita, joilla hän esittää suosikkikappaleita eri tyyleillä. Mies toteuttaa kuuliaisesti faniensa toiveita, ja tällä kertaa hänen videollaan yhdistyvät kaksi suosikkiyhtyettä, Ghost ja System of a Down.

Pörröpäinen muusikko muovaa System of a Downin legendaarisen Chop Suey! -kappaleen uudenlaiseksi versioksi. Inspiraation lähteenä on toiminut ruotsalainen metalliyhtye Ghost. Youtube-artisti on omaksunut Ghostin laulaja Papa Emeritus III:n luotsaaman yhtyeen maneerit maskeja myöten.

Versiosta tunnistaa alkuperäisen biisin, mutta samalla Vincent lisää onnistuneesti tyyliin Ghostille tuttuja elementtejä. Vaikka Chop Suey! -kappaleen ghostimainen versio jakaa varmasti mielipiteitä, on useat musadiggarit kehunut kahden metalliyhtyeen yhdistävää nettikappaletta päivänvalon nähneeksi märäksi päiväuneksi.