Johnny Depp nuorentui Pirates of the Caribbeanissa – upeat tehosteet

Elokuvat · Tim Isokivi

Johnny Depp palaa merirosvo Jack Sparrow’n rooliin tänä vuonna ensi-iltansa saavassa Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales -elokuvassa. Tuore traileri paljastaa miehen esittävän elokuvassa myös hahmon nuorempaa versiota.

Johnny Deppiä on nuorennettu elokuvaan tietokonegrafiikan avulla. Menetelmä on mitä todennäköisimmin ollut samanlainen, kuin millä edesmenneen Peter Cushingin esittämä Moff Tarkin saatiin mukaan taannoiseen Rogue One: A Star Wars Story -elokuvaan.

Deppin ohella Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales -elokuvassa nähdään Kaya Scodelario, Orlando Bloom ja Javier Bardem. Elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 26. toukokuuta 2017.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat