Maailman upeimpia lettuja – viitsiikö näitä taideteoksia edes syödä?

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet japanilaisen kokin, Keisuke Inagakin paistamista letuista ennenkin, mutta nyt nähtävät räiskäleet ovat omaa luokkaansa. Hän on johtanut omaa La Ricetta -nimistä ravintolaa Japanin Zama Cityssä 18 vuoden ajan.

Inagakin letut nousivat maailmanmaineeseen miehen Instagram-tilin avulla. Nyt 46-vuotias kokki on aloittanut eläinaiheisten pannukakkujen paistamisen. Letut ovat silkkaa taidetta. Räiskäleet, lätyt, pannukakut ja letut sopivat erinomaisesti lapsen ja aikuisen makunystyröille.

Barcroft TV esittelee, kuinka näppärä kokki tekee upeita luomuksia 10-20 minuutissa. Kerroimme aiemmin, että pitkiä työpäiviä tekevä kokki on myös huolestunut asiakkaidensa puolesta, sillä he katselevat heidän eteensä kannettua lettutaideteosta yleensä niin kauan, että herkku ehtii jäähtyä.