Miehet antoivat neuvoja exiensä nykyisille – karua luettavaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parisuhteen päättyminen on aina surullista aikaa eivätkä suhteet lopukaan aina kummankin osapuolen yhteisestä ymmärryksestä. Jokainen parisuhde on erilainen jokaisen ihmisen kohdalla, koska eri ihmiset tuovat toisistaan erilaisia luonteenpiirteitä herkemmin esiin.

Nyt miehet lähtivät keskustelemaan Reddit-sivustolla siitä millaisia neuvoja he antaisivat miehille, jotka ovat alkaneet seurustelemaan heidän entisten tyttöystäviensä kanssa. Neuvot olivat melko viihdyttävää luettavaa, ja tässä niistä parhaimmat palat.

1. Hän ei muista mitään hyvää mitä olet häntä varten tehnyt, minkä vuoksi hän syyttää sinua siitä, että et tekisi mitään parisuhteen eteen.

2. Hän tulee pettämään sinua.

3. Hänen itsevarmuutensa on nollassa, joten häntä tulee jatkuvasti kehua.

4. Hän on pidättyväinen ja välttelee kaikin keinoin konflikteja.

5. Äänitä kaikki kerrat kun hän raivoaa, koska hänestä tulee väkivaltainen ja joudut soittamaan paikalle poliisit, jotka eivät halua uskoa naisen sijaan sinua. Voit myös juosta mahdollisimman kauas niin nopeasti kuin pääset.

6. Hän tulee valittamaan sinulle kaikesta.

7. Hän odottaa saavansa kaiken, mutta ei ansaitsisi mitään.

8. Hän esittää vahvaa ja itsenäistä naista, mutta haluaa kuitenkin, että maksat kaiken.