Fanit ihmeissään – Jennifer Aniston kopioi Angelina Jolien tyylin?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oscar-gaalassa nähdään aina paljon upeita pukuja, mutta kuitenkin vain harva niistä onnistuu jättämään pysyvän muistijäljen ihmisten mieleen. Angelina Jolien vuoden 2012 puku oli kuitenkin yksi niistä puvuista ja tyyleistä, jotka moni muistaa aina hyvin mieleenpainuvina vuosienkin jälkeen.

Angelina Jolie häikäisi punaisella matolla viisi vuotta sitten Versacen mustassa iltapuvussa, jossa oli näyttävä toisen jalan paljastava halkio. Nyt Jennifer Anistonia ja Brie Larsonia syytetään tämän tyylin kopioimisesta tänä vuonna järjestetyssä Oscar-gaalassa.

Näyttävät ja seksikkäät halkiot ovat olleet viimeisen vuoden aikana suosittuja punaisella matolla. Angelina Jolie muistetaan kuitenkin mustasta halkiollisesta puvusta, minkä vuoksi Anistonin ja Larsonin mustat halkiolliset puvut ovat nyt tuoneet monille mieleen Jolien puvun. Osa on sitä mieltä, että näyttelijät yrittivät saada samanlaista vaikutusta puvuillaan aikaiseksi kuin Jolie sai vuosia sitten.

Splash
Splash