Lapset kuuntelivat Guns N’ Roses -kappaleita – yllättävä reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monilla lapsilla on lahjomaton mielipide sen suhteen mistä he pitävät ja mistä eivät. Juuri sen vuoksi heitä onkin hyvä pitää tietyissä asioissa makutuomareina koska aikuiset voivat olla varmoja siitä, että totuus kuullaan aina lasten suusta.

Fine Brothers Entertainment pitää YouTube-kanavallaan todella suosittua Kids React -sarjaa, jossa nähdään miten lapset reagoivat eri asioihin. Uudella videolla lasten tehtäväksi on annettu reagoida musiikkiin, joka on tällä kerralla hieman raskaampaan tyyliin kallistuvan Guns N’ Roses -bändin musiikkia.

Lapset kuuntelevat yhtyeeltä muun muassa 1987 vuonna julkaistut hittikappaleet Welcome to the Jungle, Mr. Brownstone, Paradise City, My Michelle ja Sweet Child O’ Mine. Aikuiset voivat vain ihmetellä lasten reaktioita, koska he tuntuvat pitävän raskaammasta musiikista yllättävän paljon.