Laulajatähti Ciara yläosattomissa – kuvattiin viimeisillään raskaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet naiset haluavat tallentaa itsestään muistoksi kuvia ajalta, jolloin he ovat raskaana. Tunnetut julkkiskaunottaret ovat siinä mielessä onnellisessa asemassa, että he pääsevät ottamaan upeita kuvia aina todella taitavien ja huippuvalokuvaajien kanssa.

Nyt 31-vuotias laulajatähti Ciara on ottanut Harpers Bazaar -lehden kanssa studiossa upeat kuvat, joissa naisen kauniisti pyöristynyttä raskausvatsaa esitellään. Kuvissa Ciara poseeraa farkut jalassaan ilman yläosaa, ja toisessa asussa hänellä on yllään musta vatsan paljastava huppari ja mustat pikkuhousut.

Ciara meni naimisiin miehensä Russell Wilsonin kanssa heinäkuussa 2016. Tällä hetkellä pariskunta odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan, jonka laskettu päivä on vain kuukausien päässä. Aiemmasta liitostaan räppäri Futuren kanssa Ciaralla on kuitenkin jo yksi suloinen poika Future Zahir Wilburn.

Just The 4 Of Us. ❤️ @harpersbazaarus

A post shared by Ciara (@ciara) on

A post shared by Ciara (@ciara) on

A post shared by Ciara (@ciara) on