80-luvun jumppavideo naurattaa – videosta inspiraatioita treenaamiseen

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tanssia, kestävyysharjoittelua ja voimailua yhdistävä jazzercise on kehitetty Yhdysvalloissa 60-luvun lopulla. Liikuntamuodon äitinä on Judi Sheppard Misset, jonka fitness-alan yritys vaikuttaa jo 32 maassa. Nyt naisen harjoitusvideoista on julkaistu kooste kasarivuosilta.

Messy Nessy Chic -Facebook-sivu on julkaissut puolentoista minuutin pituisen jumppavideokoosteen Judi Sheppard Missetin vuoden 1982 kuntoiluvideoista. Ylipirteä jumppaohjaaja antaa varmasti treeni-inspiraatioita näin 35 vuotta myöhemmin. Ainakin ne aiheuttavat huvittuneisuutta ja kokeilunhalua.

Kunto-ohjaajan liikehdintä edustaa jazzercisea aidoimmillaan. Kuntoilutavassa yhdistetään tanssia ja jumppaa aerobicin tyyliisesti. Mikäli Judin ohjeita toistaa ääntelyjä myöten, saattavat seinänaapurit kuvitella asunnossa harrastettavan hieman toisenlaista kuntoilumuotoa – sitä mitä harjoitetaan usein vaakatasossa peiton alla.

Jazzercise, 1982 workout video

Looks like someone took her vitamins this morning! ("Jazzercise", 1982 with its creator, Judi Sheppard Missett)

Publié par Messy Nessy Chic sur lundi 6 mars 2017