Askartele lapselle lukusalkku – leikki opettaa kirjaimet

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lapset oppivat parhaiten leikkimällä. Lasten lukutaidon kehittymistä voi edistää kirjojen ja erilaisten pikkuvirikkeiden avulla. Nyt esitellään hauska puuhapaketti, joka voi kannustaa pikkuväkeä kirjainten pariin.

Lifestyle-sivusto Nifty esittelee metalliseen salkkuun askarreltavan kirjoituspaketin. Idea on yksinkertainen. Lapselle voi ostaa magneettikirjaimia ja askarrella sanalappuja kirjainharjoitusten tueksi. Niftyn sivustolla sanat on kirjoitettu maalattuihin puutikkuihin, mutta monille riittävät myös päällystetyt pahvit tai vaikkapa pyykkipojat teksteineen.

Pääasia on, että kirjaimiin tutustuminen on mielekästä ja hauskaa. Leluosastoilla myydään samankaltaisia tuotteita myös valmiina. Lapsi kannattaa kuitenkin ottaa mukaan puuhapaketin askarteluun, niin lelusta tulee persoonallisempi ja varmasti siten myös tärkeämpi.

Spelling Activity Kit

This word activity kit is perfect for kids just learning to spell. ?

Publié par Nifty sur dimanche 5 mars 2017