Nyt menee överiksi! Hampurilainen todellinen kaloripommi

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Suurikokoiset burgerit ovat äijäruokien aatelia. Perinteisesti hampurilaisten välissä on pihvien lisäksi pekonia ja cheddarjuustoa. Australialaisen Down N’ Out -ravintolan luukulta voi tilata burgereita friteeratulla juustolla.

Luitte oikein. Friteeratulla juustolla varustettu hampurilainen nostaa terveysintoilijoiden ihon kananlihalle. Sydneyssä sijaitseva hampurilaisbaari niittää parhaillaan nettisuosiota pelkästään Instagramissa julkaistuilla ruokakuvillaan. Yksi ravintolan suosituimmista annoksista on salaiselta ruokalistalta löytyvä ”ape style”.

Insiderin julkaiseman videon mukaan legendaarisessa juustohampurilaisessa on enemmän juustoa kuin muita ainesosia. Yksi juustokerros on uppopaistettu. Lisäksi sämpylöiden väliin ahdetaan kaksi pihviä ja kasa ranskalaisia perunoita. Tästä ei krapulamättö parane.

Cheeseburger with cheese patty

This cheeseburger has a cheese patty on top.

Publié par INSIDER cheese sur lundi 6 mars 2017