Maailman kallein taco – maistuisiko tämä 25 000 dollarin herkkupala?

Lux Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kalleimman hampurilaisen valtikka on vaihtanut haltijaansa lukemattomia kertoja, koska kilpailu tuosta halutusta tittelistä on kova. Nyt Meksikossa on kuitenkin esitelty vuorostaan maailman kalleimmat tacot, joiden syöminen keventää herkuttelijan lompakkoa peräti 25.000 dollarilla.

Ökykallis taco sisältää muun muassa kobe-lihaa, rapua, Beluga-kaviaaria, mustia tryffeleitä ja brie-juustoa. Päällä on kastiketta, jonka tekemiseen on käytetty Morita-chilipippureita, sivettikissojen kahvia ja Ley 925 -tequilaa. Annoksen on suunnitellut Juan Licerio Alcala ja sitä myydään Los Cabosissa sijaitsevassa New Grand Velas -ravintolassa.

Tarkan markan ostajaa ehkä helpottaa tieto siitä, että 25.000 dollarilla saa syödä peräti kaksi tacoa. Jos ostaja haluaa sijoittaa herkkuhetkeen 150.000 dollaria, hän saa tacojen palanpainikkeeksi myös koko pullollisen huippukallista Ley 925 Pasion Azteca Ultra Premium Añejo -tequilaa.

Splash