Vi**n vahva kahvi myyntiin – saatat tarvita tätä aamuisin?

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Suomalaisten kahvinkulutus on omaa luokkaansa. Eniten pannuissa porisee tavallista suodatinkahvia, mutta esimerkiksi juhlapyhinä moni panostaa parempiin kahvilaatuihin. Erikoiskahvit tuovat myös piristystä harmaaseen iltapäivään.

Firebox-sivustolla on myynnissä kahvi, jonka nimi hivelee kaikkien aamu-unisten mieltä. Fucking Strong Coffee on brasilialaisista ja hondurasilaisista arabiankahvipavuista jauhettua tummaa juomaa. Myytävänä on setti, jossa on kahvin nimellä varustettu muki sekä 50 gramman pieni kahvipaketti.

Emme tiedä, onko Fucking Strong Coffee oikeasti tavallista kahvia vahvempaa, mutta se tarjoaa ainakin mielikuvan vahvemmasta juomasta. Kunnon kahvi tulee tarpeeseen erityisesti muutaman viikon kuluttua, kun suomalaiset siirtyvät jälleen kesäaikaan sekä siirtävät kelloja ja rytmiä tunnilla eteenpäin.

firebox.com