Mikä hurjapää! Hengenvaarallinen aamutreeni pilvenpiirtäjän reunalla

Fitness Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Verkkoon on ladattu tuhansittain uhkarohkeiden nuorten videoita, joilla näytetään suorastaan järjettömiä tasapainoiluharjoituksia korkeiden rakennusten katoilla ja kaiteilla. Nyt vuoronsa saa venäläissyntyinen Oleg Cricket.

Pienessä siperialaiskaupungissa syntynyt rämäpää Oleg Cricket on noussut nettijulkkikseksi extreme-tason videoiden ansiosta. Mies harrastaa parkouria tavalla, joka saa tavallisten ihmisten vatsat vääntymään pelosta. Tästä todisteena on tuorein video, jolla hän suorittaa aamutreeniä pilvenpiirtäjän seinän reunustalla.

Kenenkään ei koskaan tai ikinä tule kokeilla samanlaisia temppuja. Olegilla ei ole turvavarusteita. Siksi video onkin kaikessa kammottavuudessaan levinnyt viraahitiksi. Hänen toiminnassaan ei rehellisesti sanottuna ole järjen hiventäkään, eikä liene ihme, jos emme kuule miehestä enää koskaan yhden pienen, mutta kohtalokkaan virheen jälkeen.