Näin treenaat vessapaperirullien avulla – tehokasta harjoittelua omassa olohuoneessa

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Seattlessa kuntovalmentajana työskentelevä Kaisa Keränen on saavuttanut suosiota netissä keskeliäiden kuntoiluvideoiden avulla. Nyt Facebookissa kiertää viraalina naisen treenivideo, jolla hyödynnetään vessapaperirullia.

Osa ihmisistä valittaa, että ei ehdi kuntoilemaan tai sitten heiltä puuttuvat tarvittavat varusteet. Toisilla ei ole mukamas varaa liikuntaharrastukseen tai terveellisempään elämäntyyliin. Kaisa Keränen osoittaa videollaan ainakin sen, että myös tavallisten vessapaperirullien avulla voi tehdä monipuolisia liikesarjoja.

Kuntoilun ei tarvitse aina vaatia kalliita merkkivaatteita, välineistöä tai kuntosalijäsenyyksiä. Ulkoileminen on ilmaista ja kotona voi jumpata monta kertaa päivässä arkisia esineitä treenissä hyödyntäen.

Toilet Paper Workout ?

A post shared by Kaisa Keranen (@kaisafit) on