Rohkea nainen teki urotyön – pelasti haisunäädän pulasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten niiden nimikin antaa olettaa, haisunäädät puolustavat itseään voimakkaan lemun avulla. Mikäli eläimet kokevat olonsa uhatuksi, saa liian lähelle tunkeileva päälleen pahanhajuista nestettä.

Facebook-käyttäjä Brandy McNeil törmäsi taannoin pulaan joutuneeseen haisunäätään. Eläimen pää oli jäänyt jumiin lasipurkin sisään. Nainen päätti rohkeasti auttaa pientä haisunäätää.

Lasipurkin pois saaminen eläimen pään ympäriltä ei ollut aivan helppoa. Lopulta nainen kuitenkin onnistui, eikä näätä edes suorittanut hajuhyökkäystä pelastajaansa kohtaan. McNeill jakoi pelastusoperaatiota kuvaavan videon Facebookissa.

 

I'm bummed I didn't get the jar actually popping off his head. It literally made a a sound. Lol. So happy this little skunk can continue on with his shenanigans!* Jukin Media Verified *Find this video and others like it by visiting https://www.jukinmedia.com/licensing/view/952703For licensing / permission to use, please email licensing(at)jukinmedia(dot)com.

Publié par Brandy McNeill sur mardi 7 mars 2017