Tältä 90210-kaunotar näyttää nyt – muistatko teinipoikien päiväunen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beverly Hills 90210 -sarjan suosikkinäyttelijätär Shannen Doherty järkytti fanejaan vuosi sitten kertomalla, että hän on sairastunut rintasyöpään. 45-vuotias Doherty on taistellut rintasyöpää vastaan jo pitkään ja kertonut, millaista hänen elämänsä sairauden kanssa on.

Taannoin hiuksensa kokonaan menettänyt näyttelijäkaunotar on nyt saanut jo kasvatettua tyylikkään lyhyen hiusmallin, ja eilen hänet kuvattiin Animal Hope and Wellness Foundationin yksivuotisgaalassa W Hollywood -hotellissa.

Ennen taannoista hiustensa leikkaamista Shannen julkaisi kuvan, jossa oli kuppikakkupelti, suklaata ja hiustenleikkuukone. Dohertyn kaksi ystävää oli paikalla tukemassa näyttelijää kun hän leikkasi hiuksensa lyhyeksi. Koskettavissa kuvissa näyttelijätär saa naisilta tukea ja näyttää lopulta melko tyytyväiseltä lopputulokseen.

Splash
Splash
Splash