Anna Puu sai odottamattoman kunnianosoituksen: ”Next levelin hommaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa artistien menestystä mitataan yleensä levymyynneillä, keikkamäärillä ja radiosoitolla. On kuitenkin olemassa myös eräs toinen mittari, johon vain aniharvat artistit ovat päässeet. Se on nimittäin Aku Ankka -sarjakuvan tarina.

Nyt laulana Anna Puu on saanut kunnian päästä mukaan Aku Ankka -tarinaan hauskalla peitenimellä Hanna Muu. Kyseisessä kuvassa Iines työntää Akua ovesta ulos, koska tämä on unohtanut ostaa liput Hanna Muun keikalle. Luonnollisesti myös Anna Puu itse on otettu kunniasta.

– Sinkun julkaisu on tosi iso juttu, mut onhan tää nyt jotain nextin levelin hommaa ?? @annapuuofficial @akuankka #hannamuu #tarviinvieläyhdenyönaikaa, Anna Puu kirjoitti Facebookissa ja Instagramissa.