Asianajaja puolusti tuhopoltosta epäiltyä – syttyi tuleen oikeussalissa!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Miamissa todistettiin taannoin yllättävää tapausta, kun asianajajan housut syttyivät tuleen kesken oikeudenkäynnin. Palon uskotaan saaneen alkunsa miehen taskussa olleesta sähkötupakasta.

Tuhopoltosta syytettyä miestä puolustanut Stepehen Gutierrez oli juuri pitämässä loppupuheenvuoroa, kun hänen housunsa alkoivat savuamaan. Mies poistui nopeasti salista, ja saapui myöhemmin takaisin vahingoittumattomana. Gutierrezin mukaan palon aiheutti hänen taskussa olleen sähkötupakan viallinen akku.

Miami Herald -lehden mukaan viranomaiset tutkivat parhaillaan välikohtausta. Palosta huolimatta tapaus onnistuttiin käsittelemään loppuun saakka, ja asianajajan puolustama mies sai tuomion toisen asteen tuhopoltosta.