Lamar Odom palkkasi assistentin ulkonäön perusteella? Kuin Khloe Kardashianin kaksoisolento

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Khloe Kardashianin ja hänen entisen puolisonsa Lamar Odomin pitkä eroprosessi tuli päätökseen neljä kuukautta sitten. Avioeron astuttua voimaan 32-vuotias kaunotar on nähty tapailevan NBA-tähti Tristan Thompsonia. Lamar Odom puolestaan on palkannut uuden assistentin.

Netissä on kuvia päihdeongelmista kärsineen Lamar Odomin uudesta apulaisesta, joka muistuttaa järisyttävän paljon miehen ex-vaimo Khloe Kardashiania, Elite Daily veistelee. Assistentin tyyli ja muotokieli sopivat kuin yksi yhteen kauniin Kardashianin kanssa. Vastikään vieroituksesta päässyt ex-koripalloilija on sanonut, että haluaisi Khloen takaisin.

Lamar Odom nähtiin Beverly Hillsissä kävelemässä muhkeamuotoisen assistenttinsa kanssa. Naisella oli polvista revityt farkut, syvään uurrettu kaula-aukko ja lippalakki. Moni ohikulkija on varmasti hieraissut silmiään parin nähdessään, sillä halauksia osakseen saanut neitokainen muistuttaa hyvin paljon Odomin ex-vaimoa. Näinköhän herra palkkaa työntekijänsä pärstäkertoimen perusteella?

https://www.instagram.com/p/BRObTDOh4E6/

https://www.instagram.com/p/BROp6pklQJL/