Pikkutyttö jäi yksin kylpyhuoneeseen – sitten paljastui melkoinen näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pienten lasten vanhemmat tietävät, että kotona kaikki särkyvä kannattaa nostaa aina mahdollisimman ylös niin, että lapset eivät yllä niihin. Sama pätee myös väreihin, rasvoihin ja käytännössä kaikkeen, millä voi saada sotkua tai tuhoa aikaan.

Kerroimme äskettäin näillä saatesanoilla tapauksesta, jossa perheen poika voiteli itsensä päästä varpaisiin antiseptisellä Sudocream-ihovoiteella. Nyt verkossa nähdään miten kävi perheessä, jossa pikkutyttö jäi hetkeksi yksin kylpyhuoneeseen.

Tyttö oli nimittäin huomannut äitinsä Sudocream-voidepurkin ja päätti hoitaa ihoaan kerralla oikein kunnolla. Tytön selitys teolleen hakee vertaistaan, sillä siihen liittyy vahvasti wc-paperirulla, johon oli tullut hieman voidetta. Sen jälkeen asia johti toiseen ja nyt verkossa saadaan nauraa lopputulokselle.